На Львівщині за ніч затримали 10 нетверезих водіїв

пяні

За минулу нічну зміну патрульні Львівської області виявили 10 водіїв, що керували транспортними засобами в нетверезому стані.

Про це повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

Водія автомобіля ВАЗ 21011 зупинили за порушення ПДР на автодорозі Львів-Шегині. 30-річний мешканець Ужгорода мав ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився.

44-річна водійка на автодорлзі Київ-Чоп, керуючи автомобілем Hunday Accent, порушила правила дорожнього руху. Коли патрульні її зупинили, то побачили, що жінка у сильному стані алкогольного сп'яніння і прилад Drager це підтвердив. Результат — 2,41 проміле.

На вулиці Сихівський у Львові порушив ПДР водій автомобіля ВАЗ 2107.
Він теж мав ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав результат 1,96 проміле.

Близько опівночі в смт Рудне водій Volkswagen Jetta порушив ПДР, за що його і зупинили. 28-річний місцевий чоловік відмовився відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

О 1-й годині ночі на проспекті Чорновола зупинили 19-річного водія Mercedes-Benz E200. Він мав ознаки наркотичного сп'яніння. Від перевірки в медичному закладі він відмовився.

На вулиці Сахарова водія скутера Honda Diо зупинили за порушення ПДР. 30-річний водій мав теж ознаки наркотичного сп'яніння. Перевірка в медзакладі підтвердила цей стан. Мешканець Стрийського району керував під дією марихуани та амфетаміну.
Близько 3-ї години ночі на вулиці Варшавській ще один нетверезий водій.
49-річний львів'янин керував автомобілем Chevrolet Captiva. Від перевірки він відмовився.

На вулиці Богдана Хмельницького зупинили близько 4-ї години ранку 34-річного водія, який керував автомобілем Renault Megan. Він виявив бажання пройти перевірку на стан сп'яніння в медзакладі. Згідно із висновками медиків, чоловік в стані в алкогольного сп'яніння.

Водій автомобіля Skoda Octavia, якого зупинили на проспекті Свободи, теж мав ознаки наркотичного сп'яніння. Від перевірки у лікарні відмовився.

Керманич автомобіля ВАЗ 2104, якого патрульні зупинили на вулиці Шевченка теж відмовився від перевірки. Він мав ознаки наркотичного сп'яніння.

В усіх випадках інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.

У патрульній поліції нагадують, що за керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння (вчинене вперше протягом року) штраф 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Якщо ці дії вчинені повторно (вдруге) протягом року — штраф 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки. Якщо особа вже двічі протягом року притягалася до відповідальності за подібні дії — штраф 40800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: