У Львові побили «політтехнолога» проросійських ЗМІ (відео)

307207

У Львові компанія молодиків побили чоловіка, який, за їхніми словами, ображав українців та називав День Незалежності «сільським святом».

Відео нічного інциденту з’явилось на YouTube. Нападники кажуть, що чоловік сам спровокував конфлікт, напередодні недоречно висловившись у соціальній мережі про державне свято й не добравши слів про мешканців Заходу.

На відео, опублікованому 25 серпня виданням Галицькі гроші, чути, як чоловік по інший бік камери ображає мешканців Івано-Франківська.

Постраждалий Михайло Шпір у Facebook вже відреагував на дії львів’ян і заявив, що писатиме відповідні запити.

Чоловік також знімав відео, у яких фактично повторював наратив Кремля. А українців називав «селюками».

Додамо, що Михайло Шпір вже три роки зазначений в списку бази «Миротворець». Чоловіка на сайті називають:

«Антиукраїнський пропагандист. Провокатор. Поширення інформації антиукраїнського змісту; розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Є одним з кандидатів від політичної платформи Медведчука "Опозиційна платформа - за життя", № 52 (архів). Місце роботи: ТОВ "Керуюча компанія "Системи", генеральний директор; 2009 - редактор журналів "Сноб" і "Золота каста"», - зазначається на сайті.

Раніше Шпір «прославився» тим, що обклеїв могилу Степана Бандери у Мюнхені фотографіями Володимира Путіна. У своєму Facebook чоловік називає себе гарячим прихильником Антимайдану і шляху «альтернативного» розвитку України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: