У Львові збирають кошти для відкриття соціального кафе «Базилік»

благодійність
фото ілюстративне

Благодійний Фонд «Уляни Кузик» відкриває соціальне кафе, у якому працюватимуть люди з інвалідністю, випускники інтернатів та учасники бойових дій. Кафе буде по вул. Г. Чупринки, 67-69.

Прибуток з кафе спрямують у благодійний фонд для вирішення конкретних соціальних проблем потребуючих людей.

Наразі у приміщенні, завдяки допомозі волонтерів та меценатів, вдалося провести більшу частину ремонтів. Також вже закуплено усе необхідне дороговартісне обладнання за кошти, які були отримані завдяки участі у конкурсі щодо підтримки соціального підприємства, оголошеного департаментом соціального захисту населення ЛОДА. Однак у приміщенні досі не встановлено вікон та дверей. Для їх закупівлі бракує грошей.

Громадська рада при Львівській ОДА звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати суму, яку виставив віконний комбінат, у розмірі – 72 871.93 грн, або запропонувати дешевшу ціну, чи окремо надати вікна. Будь-яка допомога вітається.

Реквізити:

Найменування отримувача: БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД БУР БО
Код отримувача: 40195409
Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA423253210000026009053705228
Назва банку: ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Призначення платежу: Благодійній організації «Благодійний фонд Кузик Уляни» для відкриття соціального кафе «Базилік»

Довідка

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Кузик Уляни» заснована у 2015 році з метою надання допомоги військовим та іншим особам, які брали і беруть участь в антитерористичній операції (ООС), у воєнних діях на боці держави, членам їх сімей, координації та розвитку волонтерської діяльності, допомоги постраждалим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання допомоги і малозабезпеченим сім’ям, зокрема тим, до складу сімей яких входять особи з інвалідністю, допомога особам похилого віку. Фінансове забезпечення діяльності організації здійснюється завдяки отриманню коштів меценатів (діаспора з Італії). Впродовж останніх років Організація систематично залучає бюджетні кошти (обласний бюджет, місцевий бюджет) для надання соціальної допомоги цільовим аудиторіям організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: