До лікарні швидкої медичної допомоги прокладуть трамвайну колію

DSC_0006

Виконавчий комітет Львівської міської ради надав фунцію замовника ЛКП „Львівавтодор“ на реконструкцію вулиць Миколайчука та Шевченка.

Виконавчий комітет Львівської міської ради надав функцію замовника ЛКП «Львівавтодор» на реконструкцію вулиць Миколайчука та Шевченка.

Згідно з рішеннями виконкому, ЛКП «Львівавтодор» надано функції замовника на реконструкцію вулиці І. Миколайчука на ділянці від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата», та реконструкцію вул. Т. Шевченка на ділянці від вул. Левандівської до вул. о. Омеляна Ковча.

«Реконструкція вулиці І. Миколайчука на ділянці від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата передбачає облаштування трамвайної колії до лікарні швидкої медичної допомоги. А реконструкція вул. Т. Шевченка на ділянці від вул. Левандівської до вул. о. Омеляна Ковча - це четверта черга реконструкції вул. Шевченка», — пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Зараз ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані для проектування, розробити у проектних організаціях та затвердити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію об'єктів та здійснити реконструкцію об'єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: