Дивись.info спільно з колегами з Донеччини запускають спецпроєкт про реформи в Україні

Keys with Word Reforms on Golden Label.
Зображення: depositphotos.com

З серпня по грудень цього року Інформаційна агенція Дивись.info спільно з колегами з «Новин Донбасу» запускають спецпроєкт «Змінюємося разом: як реформи наближають Донеччину та Львівщину до ЄС».

В межах проєкту ми підготуємо 10 аналітичних матеріалів зі зрізом по впровадженню реформ в обраних регіонах та їхнього впливу на життя мешканців. Проєкт реалізовуватиметься в рамках великої програми медійних обмінів між Львівською, Донецькою та Луганською областями від Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку» за фінансової підтримки Львівської обласної ради.

Україна активно переживає трансформацію: на пік реалізації вийшли кілька ключових реформ, деякі – стагнують, деякі відкладаються, деякі трансформуються вже під час реалізації. Інформаційний потік про суспільно-політичне життя в Україні настільки масивний, що громадяни нерідко не встигають відслідковувати та аналізувати важливе. Зокрема, це стосується й реалізації реформ. Але саме їхнє ефективне впровадження наближає країну (чи навпаки – віддаляє її) від стандартів та цінностей ЄС, до яких прагне українське суспільство. Відтак, аналіз реалізації українських реформ дозволить проактивним громадянам адекватно оцінити успіхи чинної та попередніх влад, аби зробити усвідомлений вибір, коли демократичні процеси цього від громадян вимагатимуть. Відтак, у серії матеріалів ми проаналізуємо стан впровадження ключових реформ та оцінимо, наскільки вони впливають на стандарти життя населення.

Стежити за матеріалами на сайті можна за спеціальним тегом «Змінюємося разом».

Головне зображення з сайту https://ua.depositphotos.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: