Ніч на Донбасі: російські найманці стріляли біля Авдіївки

_ukrainskie_soldaty_facebook_com_28brigade_21_650x410
Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/28brigade) ілюстративне

Станом на 7.00 п'ятниці, 28 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил ситуація залишається контроьованою. За минулу добу зафіксували постріли поблизу Авдіївки.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

«Минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, поблизу Авдіївки ворог здійснив кілька пострілів з підствольного та ручного протитанкового гранатометів. Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, немає», - йдеться в повідомленні.

Там додають, що від початку поточної доби, 28 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, у четвер, 27 серпня, минув місяць з моменту проголошення режиму повного на всеосяжного припинення вогню, втім ледь не щодень зі сторони російських найманців фіксували порушення перемир’я. За останній місяць — виявили 713 порушень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: