Садовий програв касацію у ВС з будівництва сміттєпереробного заводу

садовий трамвай1

Верховний Суд відмовив Львівській міськраді у відкритті касаційного провадження на постанову суду про заборону будівництва сміттєпереробного заводу.

Як повідомляють Варіанти, про це йдеться в ухвалі Верховного Суду від 19 серпня 2020 року, оприлюдненій на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що  19 серпня Верховний Суд відмовив виконавчому комітету Львівської міської ради й ЛКП «Зелений Львів» у відкритті касаційного провадження на постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 8 липня 2020 року щодо заборони будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій у Львові.

«Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Виконавчого комітету Львівської міської ради на постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 08.07.2020 у справі №1.380.2019.006194 за позовом до Виконавчого комітету Львівської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Львівське комунальне підприємство "Зелене місто", про визнання протиправним і скасування рішення» – йдеться у рішенні суду.

Натомість директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич зазначила, що рішення суду є процесуальним, бо Окружний адміністративний суд вирішив, що розгляд справи має відбуватися не в Адміністративному суді, а у Господарському суді, розгляд справи в якому призначений на 31 серпня.

Читайте також: Нескінченна історія, або Знову про сміттєпереробний завод у Львові

Нагадаємо, 29 січня Львівський окружний адміністративний суд прийняв ухвалу щодо призупинення рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об'єкта будівництва сміттєпереробного комплексу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: