Школи області перевірили на готовність до початку навчального року

118472337_305594110699432_415258006461839673_n_1598616221_1920x1280_1_0
Фото: ЛОДА

Голова Львівської ОДА Максим Козицький під час робочої поїздки проінспектував школи області на предмет готовності до роботи в умовах карантину.

Очільник області оглянув школи у Бродівському, Золочівському та Перемишлянському районах, повідомляють у ЛОДА.

В межах підготовки до навчального року у школах ознакували маршрути руху учнів, облаштували точки дезінфекції та температурного скринінгу, а також організували місця утилізації засобів індивідуального захисту.

«Дуже хотілося б, щоб наші діти сіли за парти 1 вересня, і вчителі навчали їх очі в очі. Переконався, що школи загалом добре підготувалися до навчального року в умовах карантину - мають достатньо антисептиків, подбали про систему вентиляції та провітрювання приміщень, про окремі смітники для вживаних масок. Керівники шкіл добре продумують, як уникати скупчень в коридорах, при входах і виходах», - зазначив під час огляду Бродівської школи №4 Максим Козицький.

У Бродівському районі функціонує 41 заклад загальної середньої освіти, в Золочівському - 52 заклади, у Перемишлянському - 26 закладів загальної середньої освіти, де навчаються загалом більше 16 тисяч школярів.

Для протидії COVID-19 в усі школи закупили безконтактні інфрачервоні термометри,  миючі та дезінфікуючі засоби. Окрім того проведели  повірку приладів обліку  газових лічильників, електричних, теплових лічильників та сажотрусні роботи. До початку навчального року будуть  проведені  заміри  опору  ізоляції  в закладах  освіти, перезарядка вогнегасників та відповідні роботи із  благоустрою територій та спортивних  майданчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: