На Геопорталі Львова оновили дані чотирьох нових категорій

heoportal

Дані чотирьох нових категорій вже доступні до перегляду на Геопорталі Львова.

Нещодавно на Геопорталі міста Львова з’явилися оновлення, які мешканці міста можуть переглянути за посиланням, передає пресслужба Львівської міськради.

За словами спеціалістів сектору геоінформаційних систем ЛКП «Міський центр ІТ» оновлення даних відбулось у чотирьох категоріях: Громадський бюджет, об'єкти спортивного дозвілля, дитячі майданчики та місця для вигулу собак.

Громадський бюджет. На цьому інформаційному шарі користувачі мають можливість переглянути на карті всі проєкти, що були подані на фінансування в рамках Громадського бюджету, стали лідерами голосування, були реалізовані або ще перебувають на реалізації. Так, можна переглянути інформацію за всі проєкти у 2017−2019 рр. За допомогою фільтру, можна як переглянути проєкти за всі роки, так і обрати ті, які були подані в певний рік. Також доступною є детальна інформація: категорія, бюджет, автор проєкту, сторінка, рік, кількість голосів та статус.

Проаналізувавши усі дані, можна запропоновувати свої проєкти. До слова, з 15 серпня стартував 5-й сезон Громадського бюджету Львова. Період подачі проєктів триває до 15 вересня.

Знайти необхідні дані можна у розділі «Бюджет» (з головної сторінки) з відміткою шару «Громадський бюджет».

Категорія «Об'єкти соціальної інфраструктури» доповнилась інформацією про об'єкти спортивного дозвілля, дитячі майданчики та місця для вигулу собак.

Об'єкти спортивного дозвілля. Скориставшись даними шару «Об'єкти спортивного дозвілля», мешканці міста можуть знайти на карті точне розташування та детальну інформацію (назва, тип, номер телефону, посилання на сторінки у соціальних мережах, електронна пошта) про спортивні клуби та школи, тренажерні зали, фітнес-клуби, спортивні комплекси та спортивно-оздоровчі заклади. В залежності від уподобань чи цілей за допомогою оновленого шару можна швидко та зручно підібрати найкращий заклад для себе.

Дитячі майданчики. На цьому шарі відзначено 419 місць з комфортними та безпечними умовами, де можна провести вільний час сім'ям з дітьми.

Майданчики для вигулу собак. Задля запобігання конфліктів, пов’язаних з вигулом домашніх тварин, на карті нанесено місця, де господар зможе відпустити з повідця тварину, дозволити її побігати. Також на шарі позначено відгороджені ділянки для вигулу тварин з використанням спеціальних тренажерів для занять. Загально у Львові 98 місць, призначених для вигулу собак.

Нагадаємо, що Геопортал Львова створено у березні 2017 року, його інформаційну та технічну підтримку забезпечу Львівське комунальне підприємство «Міський центр ІТ». Портал є сукупністю інформаційних карт та інструментів роботи з геопросторовими даними про життя міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: