Як минула доба на донбасі, - штаб

оос3
Фото ілюстративне

Станом на 17.30 понеділка, 31 серпня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. 

Про це повідомили в пресслужбі штабу операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку противника не зафіксовано. Серед українських захисників немає бойових втрат і поранень», - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, там повідомляють у районі проведення операції належно виконують завдання підрозділи ДСНС Об’єднаних сил. Зокрема, сапери за останню добу розмінували майже два гектари території у прифронтовому районі та передали на знищення 5 знайдених вибухонебезпечних предметів.

Також, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу завершили ремонтні роботи 20 будинків, ще на 52 об’єктах роботи тривають.

Нагадуємо, у неділю, 30 серпня, збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили проголошений режим припинення вогню. Провокації – декілька пострілів зі стрілецької зброї та дистанційне мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2 мали місце на ділянці фронту поблизу Мар’їнки. Крім того, на Приазов’ї, всупереч домовленостей у рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу «квадрокоптер», який було подавлено українськими засобами РЕБ. Втрат, внаслідок ворожих пострілів, не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: