Затримали адвоката-шахрая, який заволодів ділянкою у Львові

земля2
фото ілюстративне

31 серпня, за клопотанням слідчих, суд обере підозрюваному, який впродовж двох місяців переховувався від слідства, запобіжний захід.

Правоохоронці затримали адвоката, причетного до незаконного заволодіння приміщенням та земельною ділянкою у Львові.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили слідчі поліції Львівщини, адвокат, 44-річний мешканець Київської області  причетний до незаконного заволодіння приміщенням площею майже 260 квадратних метрів та земельною ділянкою площею більше ніж пів гектара, які перебувають у комунальній власності Львівської міської ради.

У червні слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, (Використання підробленого документа, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, (Шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та (Легалізація (відмивання) майна, отриманого злочинним шляхом, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

У зв’язку із численними неявками до слідчого, на підставі ухвали суду, 30 серпня слідчі поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області затримали зловмисника, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: