33-річного львів'янина підозрюють у викраденні людини

vykrad

Слідчі повідомили про підозру четвертому учаснику злочинної групи, причетному до викрадення людини у Львові. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Про це повідомили у Національній поліції Львівської області.

1 вересня детективи відділу розслідування особливо тяжких злочинів повідомили 33-річному львів’янину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, 14 березня 2019 року на стоянці біля ТРЦ Victoria Gardens зловмисники силоміць заштовхали у мікроавтобус «Фольксваген» львів’янина, завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині, де силою утримували його впродовж кількох годин.

Одного із учасників злочинної групи правоохоронці затримали 5 серпня у Житомирській області. Нині він перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Іншого зловмисника правоохоронці розшукали та, згідно із рішенням суду, затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Суд обрав йому запобіжний захід – особисте зобов’язання. Третій учасник злочинної групи, 38-річний мешканець Львівщини, 14 серпня самостійно з’явився у Галицький районний суд міста Львова. Зараз він перебуває під домашнім арештом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: