Виші vs наркотики: у Львові накрили нарколабораторію, в Острозі торгували «травичкою»

kseq2h-p2efy4n325x4mwrsrea2seck66pj4jzm
Фото ілюстративне. З відкритих джерел.

Студента Острозького вишу підозрюють у торгівлі канабісом. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, із можливістю внесення застави у сумі 55 тисяч гртвень.

Студента Острозького вишу підозрюють у торгівлі канабісом. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, із можливістю внесення застави у сумі 55 тисяч гривень.

Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

Лише вчора ми писали про викриття нарколабораторії у Львівському університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Ґжицького, а сьогодні стало відомо про арешт в Острозі драгдилера із числа студентів місцевого вищого навчального закладів.

Щоправда, затриманий практично на місці злочину острозький горе-студент торгував не синтетичним метадоном, як львівський завідувач ветеринарної лабораторії, а цілком натуральним канабісом. Вдома у нього правоохоронці знайшли електронні ваги та інші «підручні» засоби для продажу наркотичних засобів, як, власне, і самі засоби.

За це студента посадили у СІЗО на 60 діб з можливістю внесення застави 55 тисяч гривень. А от завідувачу університетської лабораторії, який варив на робочому місці метадон, у Львівському райсуді порахували 630 тисяч гривень застави, повідомляє ТСН. Втім, прокуратура збирається оскаржувати цей запобіжний захід як надто м'який.

 

 

.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: