Як минула доба на Донбасі, - штаб

оос3
Фото ілюстративне

Станом на 17.30 п'ятниці, 4 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил не зафіксували жодного порушення перемир'я зі сторони російських найманців.

Про це повідомили в пресслужбі ООС.

«Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку противника не зафіксовано. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Там також додають, що крім своєї основної функції із захисту країни від ворога, Об’єднані сили продовжують гасити масштабні пожежі на території Луганської та Донецької областей. Військовослужбовцями Збройних Сил України спільно з представниками ДСНС та особовим складом інших підрозділів Об'єднаних сил вже ліквідовано пожежу біля Авдіївки, локалізовано – поблизу Гладосового, між населеними пунктами Станиця Луганська – Болотене. Ще триває гасіння пожеж у районі населеного пункту Лопаскіно в напрямку населених пунктів Трьохізбенка, Лобачеве.

Нагадаємо, в четвер, 3 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не було. По всій лінії фронту спостерігалася тиша.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: