У Дрогобичі відновлюють Парк імені Богдана Хмельницького

DSC_8401_edited-1024x615
Фото: Парк імені Богдана Хмельницького

Для того, щоб перетворити Парк імені Богдана Хмельницького у сучасну рекреаційну зону, у Департаменті міського господарства розробили проєкт, у якому передбачено як повинен виглядати кожен клаптик землі. Кошторисна вартість проєкту становить 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляють на сайті Дрогобицької МР.

Комунальники вже приступили до робіт у Парку. Першим кроком з відновлення парку є відновлення озера, а також вже відремонтували дамбу. Планується, що вже через місяць озеро повністю заповниться водою. Також і риб у нього вже запустили. Для того, щоб цей парк став таким, як хоче кожен дрогобичанин, потрібно зробити ще чимало. Тож ремонтуватимуть його поетапно, а також раді будуть пропозиціям інвесторів, які виявлять бажання допомогти з відновленням парку.

Ще однією рекреаційною зоною, яка має великий шанс перетворитися на громадський простір, де буде затишно і комфортно – це Дрогобицький міський парк культури та відпочинку. Для того, щоб цей парк набув сучасного вигляду, необхідно майже 11 мільйонів гривень, – саме такою є кошторисна вартість проєкту.

Більше того, цей проєкт цьогоріч вже подали на конкурс проєктів Державного фонду регіонального розвитку. Проєктом передбачено відновлення озера, комунікацій, огорожі та благоустрою.

Міська влада, спільно з депутатським корпусом, докладатимуть всіх зусиль, аби проєкт з відновлення Дрогобицького міського парку культури та відпочинку отримав перемогу у ДФРР та фінансування на його реалізацію.

Відтак, дві найбільші рекреаційні зони міста набудуть якісного вигляду та слугуватимуть для містян як майданчики для проведення дозвілля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: