Біля Forum Lviv збудують ще один торговий центр та офіси

2_84175

Депутати Львівської міської ради погодили детальний план території в районі вулиць Газової, Куліша, Балабана, та Джерельної.

Депутати Львівської міської ради погодили детальний план території в районі вулиць Газової, Куліша, Балабана та Джерельної.

Згідно з детальним планом, на цій території збудують новий торговий центр із офісами та житловими приміщеннями.

Площа детального плану становить 12,8 га, а першу чергу планують реалізувати за 5 років.

Йдеться про територію, колишнього Львівського газового заводу, яку мають розділити на шість кварталів. У першому планують зберегти наявну забудову та збудувати 5-поверхову громадську будівлю. У другому та третьому кварталі також пропонують зберегти наявні будівлі та дозволити їх можливу реконструкцію.

На колишніх виробничих територіях четвертого кварталу запланували звести нові будівлі громадського призначення та трансформаторну підстанцію. У п’ятому та шостому кварталах має з’явитися 4-6 поверхове житло, будівлі громадського та торгового призначення. Передбачається, що у новому кварталі з’явиться до 6 тис. робочих місць.

Також проект ДПТ передбачає облаштування на цій території громадського простору, озеленення вулиць та реконструкцію водонапірної вежі. У цьому кварталі хочуть застосовувати відновлювальні джерела енергії, зокрема обладнати будівлі сонячними панелями.

Щодо руху транспорту, то проект передбачає будівництво чотирьох нових вулиць у цьому кварталі, одна з яких буде пішохідною. Також проект передбачає розвиток велосипедної мережі, а для паркування авто облаштують підземний паркінг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: