Донбас: порушення перемир'я зафіксовано поблизу Кам'янки

оос
фото ілюстративне

Станом на 17.30 понеділка, 7 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано порушення перемир'я зі сторони російських найманців поблизу Кам'янки, що на Донеччині.

Про це повідомили в пресслужбі штабу ООС.

«Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення повного і всеосяжного режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Неприцільними пострілами зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета противник намагався спровокувати наших воїнів поблизу Кам’янки, що на Донеччині. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовці підрозділів Об'єднаних сил та інші складові сил оборони продовжують гасити осередки пожеж на території Луганської області між Лобачевим та Старим Айдаром.
Як повідомлялося раніше, в неділю, 6 вересня, на невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14 у районі населеного пункту Новгородське. Внаслідок підриву двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості: від отриманих опіків, після проведення реанімаційних заходів, сьогодні один із поранених воїнів помер.

Окрім цього, в неділю, 6 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 2 факти порушення повного та всеосяжного режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, в районі населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині, противник відкрив прицільний вогонь з АГС-17, внаслідок якого один військовослужбовець отримав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: