У Львові проходитимуть зйомки містичного трилера

5f4e0a0cf1d04-egregor8
Фото зі зйомок фільму.

У Львові з 7 до 18 вересня проходитимуть зйомки повнометражного художнього фільму «Егрегор» – пригодницького трилера з елементами містики.

Про це 7 вересня під час брифінгу повідомив генеральний продюсер «Солар Медіа Інтертеймент» Сергій Лавренюк.

Зйомки фільму «Егрегор», окрім Львова, відбуватимуться у Києві, Польщі та США. Містичний трилер «Егрегор» став одним з переможців 9-го конкурсного відбору та створюється за підтримки  Держкіно України. Показати фільм на великих екранах планують восени 2021 року.

«Ми маємо велику міжнародну співпраця: з польським  інститутом кіно, а також з польськими продюсерами. Також маємо підтримку з американської сторони. Крім цього, фактично половину нашого бюджету на зйомки надало Держкіно», − зазначає Сергій Лавренюк.

В основі пригодницького трилера – історія  про древній культ, таємничий орден, який впродовж сотні років утворює містичні Егрегори з енергії та борються за можливість керувати свідомістю людства та опанувати світ. Головні ролі у фільмі виконують Омрі Роуз – американський актор, відомий за участю у фільмах «Непокора» (2018) і «Ліга справедливості» (2017) та Олена Лавренюк – українська актриса театру та кіно, виконавиця головних ролей у фільмах « Dzidzio Контрабас» та «11 дітей з Моршина».

«Сподіваюсь львів’яни поставляться з розумінням до деяких незручностей. В компенсацію для місцевих жителів 13 вересня буде зніматися одна з ключових сцен на площі Ринок, збоку балкону міського голови. Тож запрошуємо долучитися до зйомок», – розповів генеральний продюсер «Солар Медіа Інтертеймент».

Зазначимо, через зйомки фільми відбудуться тимчасові зміни у русі громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: