СЕТАМ продав арештованого майна на 9,3 мільярда

гроші перекази
Фото ілюстративне

З 2015 року Державне підприємство «СЕТАМ» провело понад 63 тисяч успішних аукціонів з реалізації арештованого майна на 9,3 млрд грн.

Про це йдеться в пресрелізі СЕТАМ.

«Командою підприємства було проведено 63 656 успішних аукціонів на 9,3 млрд грн. Зростання ціни становить в середньому 12%», – сказав гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

За його словами, перехід на дворівневу систему реалізації майна буде реалізовано в стислі строки, над цим вже працює робоча група, до складу якої входять працівники ДП «СЕТАМ» та ДП «Прозорро.Продажі».

Нагадаємо, СЕТАМ із 2015 року здійснює заходи із супроводження програмного забезпечення системи електронних торгів, технологічного забезпечення, збереження та захисту даних, організації та проведення електронних торгів, які передбачені Порядком реалізації арештованого майна.

Міністерство юстиції 28 серпня 2020 року внесло зміни до Порядку реалізації арештованого майна, розділивши функції адміністратора та організатора. При цьому ProZorro.Продажі стало адміністратором у системі реалізації арештованого майна, а СЕТАМ – організатором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: