Зеленський заявив, що державі вдалося розв'язати проблему з тендерними «тролями»

zelenskyj-na-sumshhyni-840x480

Зеленський заявив, що державі вдалося розв'язати проблему з тендерними «тролями», які заробляли великі гроші на будівництві доріг.

На брифінгу під час робочої поїздки в Сумську область Зеленський зазначив, що в регіоні дороги дійсно будуються дещо повільніше, ніж в інших областях.

При цьому він вказав, що це не пов'язано з недопрацюваннями місцевого «Укравтодору» або керівництва області.

«Це пов'язано з тим, що дійсно багато проєктів було заблоковано на рівні Антимонопольного комітету. Тому що існують такі тендерні "тролі". Ми 90% таких "тролів", які існували й заробляли мільйони на такому ціновому демпінгу тендерів, практично всіх "знищили"», – розповів президент.

Зеленський підкреслив, що ті, хто ще й будував неякісні дороги, тепер не можуть змиритися з тим, що не можуть виграти тендери, і борються як можуть. «Вони демпінгують з цінами, блокують заявами в Антимонопольний комітет, через суди зупиняють будівництво», – сказав він.

Зеленський зазначив, що якби не блокування через суди та АМКУ, темпи будівництва доріг були б набагато вищими.

При цьому він запевнив, що взяті на себе зобов'язання по дорогах загальнодержавного значення, близько 160 км доріг, контролюються, а глави «Укравтодору» та обладміністрації доповідають, що до кінця року все буде завершено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: