У ЗСУ зафіксували антирекорд хворих на COVID-19

зсу1
Фото ілюстративне.

У вівторок, 8 вересня, на коронавірусну хворобу захворіла рекордна кількість військових — 68 осіб— у лавах Збройних сил України.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

«За минулу добу зареєстровано 68 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб», - йдеться в повідомленні.

Так, станом на 10.00 середи, 9 вересня, вересня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє  650 осіб. Усього за час пандемії одужало – 1389 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (та самоізоляція) перебуває 534 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 122 особи.

Там зазначили, що стан здоров’я пацієнтів, які підхопили коронавірус, задовільний: вони отримують необхідне лікування.

Окрім цього, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 59 осіб (Київська область – 25 військовослужбовців та 7 працівників ЗС України, Львівська область – 11 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Одеська область – 7 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Чернігівська область – 2 військовослужбовця, Рівненська область – 2 військовослужбовця, Хмельницька та Вінницька області – по 1 військовослужбовцю та Тернопільська область - та 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадуємо, станом на ранок середи, 9 вересня, в Україні зафіксовано 143030 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2979 летальних, 64703 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 2551 новий випадок. Загалом проведено 1751931 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужали 1 157 пацієнтів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: