У Львові відбулася акція протесту на підтримку концертно-музичної індустрії

1

Львівські організатори івентів влаштували мирний мітинг навпроти Львівської обласної державної адміністрації на знак протесту проти рішень уряду про часткову заборону на проведення концертів організаторами.

Вчора, 9 вересня, львівські організатори івентів влаштували мирний мітинг навпроти Львівської обласної державної адміністрації на знак протесту проти рішень уряду про часткову заборону на проведення концертів організаторами.

Оскільки таке рішення Кабміну може остаточно зламати музичну індустрію в Україні, подія відбулася на підтримку працівників музичної сфери під гаслами «Знищуйте вірус, а не бізнес!», «Втомилися відпочивати, хочемо працювати!». Також протестувальники виступили проти вибіркових карантинних обмежень та дискримінації організаторів концертів, яких, згідно з постановою КМУ від 26.08.20, поділили за принципом: ті, що при реєстрації бізнесу вибрали «концертний» КВЕД як основний, мають право проводити культурні заходи, а всі інші – ні.

Мітинг відбувався у неформальному форматі: у сквері влаштували концертну зону з музикою і танцями. Спочатку зібралося близько двадцяти, а згодом — майже сотня учасників, що суворо тримали дистанцію один від одного, проте не всі були в масках.

«Акція не одноразова і повторюватиметься аж доти, доки ми не знайдемо компроміс з владою, бо представники музичної сфери втрачають засоби для існування», – стверджували мітингувальники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: