Для лікарні швидкої медичної допомоги Львова планують закупити ангіограф

likarnya-shvydkoyi-dopomogy-696x387

На комісії фінансів та планування бюджету депутати підтримали звернення КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» стосовно прохання погодити проєкт договору фінансового лізингу.

Генеральний директор лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук повідомив, що для лікарні життєво необхідно закупити новий ангіограф, інформаційний портал депутатів ЛМР.

«Старий ангіограф відремонтований, але йому уже 15 років і невідомо, скільки він ще прослужить. Це дуже важливий апарат, на якому лікуються інсульти, інфаркти, від яких помирає в десятки, сотні людей більше, ніж від коронавірусу. Ми єдиний центр в Західній Україні, який обслуговує таку велику кількість хворих. У лікарнях такого типу їх має бути чотири – два для обстеження голови, і два  - серце і судини».

За словами Олега Самчука, лікарня бере участь в програмі  Міністерства охорони здоров’я в межах програми “Emergency department”(Відділення екстреної допомоги).

«У межах проєкту лікарня може отримати від держави КТ, МРТ і ще один ангіограф, але від нас вимагається зробити ремонт приміщення. Якщо нам вдасться отримати від міста і від МОЗу, то це з

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: