Поліцейські затримали компанію товаришів, які виготовляли і продавали «метадон» (фото)

119217308_4886807891359577_2378665194946794176_o
Фото: ГУ поліції у Львівській області

На Житомирщині, в підвалі житлового будинку діяла підпільна лабораторія, у якій троє зловмисників виготовляли «метадон». Причетних затримали.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

«Поліцейські Львівщини затримали групу зловмисників, причетних до виготовлення та збуту наркотиків Також встановлено місцезнаходження лабораторії, у якій виготовляли наркотичну речовину «метадон», - вона була розташована у підвалі житлового будинку в Житомирській області», - йдеться в повідомленні.

У середу, 10 вересня, правоохоронці провели 11 санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання наркотиків на території Львівської, Київської та Житомирської областей, під час яких виявили у підвалі житлового будинку, розташованого у Житомирській області, підпільну лабораторію, у якій зловмисники виготовляли наркотичний засіб «метадон».

Наркотичні засоби правоохоронці вилучили, а також кошти, зароблені зі збуту речовин та обладнання для їх виготовлення. Усі речові докази скеровано на експертне дослідження.

Учасників групи, двох чоловіків віком 20 та 41 рік та 36-річну жінку, мешканців Львівщини, правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, не так давно з'ясувалось, що у Львові поліція викрила групу осіб, які організували у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Ґжицького нарколабораторію.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: