У Львові діятимуть районні центри безпеки

2020-09-11 09.37.52 www.lvivrada.gov.ua 306353782fc3

На комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова депутати розглянули Міську комплексну програму зміцнення законності, безпеки та порядку на території м. Львова «Безпечне місто Львів» на 2020-2025 роки.

Програма передбачає здійснення комплексу заходів, що сприятимуть національній безпеці, підвищенню рівня законності і правопорядку у м. Львові, рівня безпеки дорожнього руху, цивільного захисту населення, налагодженню взаємодії з цих питань між виконавчими органами Львівської міської ради та  комунальними підприємствами і т. д, йдеться на порталі депутатів ЛМР.

За словами начальника управління безпеки міста Юрія Діля, у 2015 році у м. Львові було розпочато встановлення відеонагляду у центральній частині міста з метою посилення безпеки громадян. Проведена власна оптоволоконна мережа протяжністю 20 кілометрів, яка з’єднала важливі об’єкти інфраструктури.

На сьогодні міська система відеоспостереження містить 588 камер відеоспостереження, у тому числі 163 камери визначення номерних знаків, 32 камери з функцією визначення обличчя та 393 оглядові камер. На базі управління безпеки міста обладнано оперативний автомобіль з можливістю розгортання мобільного пункту відеоспостереження у будь-якому місці за виникненням такої потреби. Одним з найважливіших завдань програми – створення «Центру безпеки міста»

Голова комісії Юлія Гвоздович зазначила, що їй, як голові комісії і депутатці, яка представляє мікрорайон «Знесіння» імпонує, що в програмі передбачено створення центрів безпеки не лише в центрі міста, але й у районах.

«Особливо такі центри потрібно створювати в тих мікрорайонах, де поліція фіксує високий рівень злочинності, а не лише по територіальних одиницях. Відтак на моє переконання їх має бути значно більше. Я висловила сподівання, що до 2025 року, поки діятиме програма, це уже стане можливим».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: