Для молоді Львівщини розпочався духовно-просвітницький табір

_1599894133_613x321.58999192897_3_0
Фото: ЛОДА

У селі Лисовичі Стрийського району стартував молодіжний проект «Духовно-просвітницький табір з нагоди 155-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького для молоді та молоді з особливими потребами».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Табір має на меті усвідомлення молоддю національної своєрідності, глибшого пізнання Бога, шляхи подолання життєвих випробувань, здобуття нових знань та навичок, виховання любові та гордості за власну державу, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України.

Впродовж трьох днів молодь Львівщини здобуде знання з основ християнства, формування активної громадянської позиції, що дасть можливість в подальшому молодій особі використовувати набуті знання для свого особистого розвитку та для подальшої роботи з молоддю в своїх громадах.

На учасників табору чекають різноманітні культурно-духовні ініціативи, а саме: година духовності «Андрей Шептицький - молоді», катихизації, бесіда наодинці, постановки сценок за Біблійними сюжетами; командні ігри; майстер-класи; перегяд фільмів просто неба.

Заключною подією заходу стане пізнавальна мандрівка молоді Баржавськими полонинами.

Організатори - громадська організація «Молодіжне об`єднання «Активуйся» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА.

Нагадуємо, що «Духовно-просвітницький табір з нагоди 155-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького для молоді та молоді з особливими потребами» реалізовується в межах конкурсу молодіжних проєктів обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: