У Львові внаслідок коронавірусу померли педіатр і директор школи

остальський

Стало відомо, що 13 вересня, після тривалого лікування від коронавірусу, помер Богдан Остальський, головний спеціаліст управління охорони здоров'я ЛМР.

Також 13 вересня відійшов у вічність директор школи № 31 Омелян Цар, котрий не був інфікований коронавірусом, але мав інші недуги. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Богдан Остальський, 1960 року народження, був лікарем-педіатром, тривалий час працював головним спеціалістом відділу координації роботи закладів охорони здоров'я управління охорони здоров'я Львівської міської ради.

13 вересня, відійшов у вічність директор школи № 31 Омелян Цар, який присвятив цьому закладу 35 років. Народився 19 червня 1950 року. Він не був інфікований коронавірусом, але мав інші захворювання.

«Прикро, що в один день ми втратили двох справді високого рівня спеціалістів. Богдана Романовича і Омеляна Михайловича любили і поважали всі. Щиро співчуваємо родині, колективу та усім знайомим. Вічна пам'ять», — зазначила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: