На Яворівщині затримали чоловіка, що незаконно вивозив пісок з місцевого кар'єру

119553143_4908759235831109_7957229895101168455_o
Фото: Головне управління поліції Львівської області.

На Яворівщині, поблизу села Новий Яр затримали 55-річного місцевого мешканця, що незаконно вивозив із кар'єру пісок. 

Як повідомили в Головному управлінні поліції Львівської області, у понеділок, 14 вересня, близько 13.00 до Яворівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа вибирає та вивозить піскосуміш з Яворівського кар’єру поблизу села Новий Яр.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного видобування корисних копалин – ним виявився 55-річний мешканець Яворівського району. Використовуючи вантажівку «КРАЗ» та екскаватор моделі Е0 3322, зловмисник незаконно видобув та перевозив піщану суміш об’ємом шість кубічних метрів», - йдеться у повідомленні.

У нього вилучили вантажівку та екскаватор, за допомогою яких чоловік видобував та вивозив корисні копалини. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

За фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу країни.

Санкція статті передбачає покарання — штраф від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Трактор та екскаватор поліцейські вилучили, вирішується питання накладання арешту на техніку.
Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: