У Львові вилучили велику кількість наркотичних та психотропних засобів

наркотики

Поліцейські викрили зловмисників, у яких вилучено велику кількість наркотичних та психотропних засобів.

У двох мешканців Житомирської області віком 20 та 21 рік правоохоронці вилучили фасовані полімерні пакетики, а також згортки з речовинами, схожими на наркотичні засоби «амфетамін», «канабіс», психотропну речовину «ПВП», а також електронні ваги, - повідомляють у поліції Львівської області.

14 вересня під час відпрацювання території Шевченківського району міста Львова правоохоронці помітили двох чоловіків, які поводились підозріло.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили в одного з чоловіків 19 полімерних згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін», пакети з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс», та кристалічною речовиною, схожою на психотропний засіб «ПВП», а в іншого – 10 згортків з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс» та 6 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін».

Один із зловмисників мав з собою ключ від камери зберігання, у якій поліцейські виявили та вилучили один полімерний пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін», 2 полімерних пакети з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс», один пакет з кристалічною речовиною, схожою на психотропний засіб «ПВП» та дві елекронні ваги. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: