Волинських митників спіймали на хабарі

unnamed
Фото: ілюстративне; Джерело: Дзеркало суддів

На лаві підсудних через 12 тис доларів США неправомірної вигоди опинились митники з Волині.

Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівської області.

Прокурорами Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов’язків начальника митного поста «Ковель» Волинської митниці Державної митної служби України та головного державного інспектора, які, за версією слідства, вимагали та одержали від представника приватного підприємства 12 240 доларів США неправомірної вигоди.

«За ці кошти митники обіцяли безперешкодне митне оформлення 306 транспортних засобів.  Посадовці діяли за попередньою змовою, з метою власного збагачення, а сприяв їм у цьому житель м.Ковель, який відіграв роль посередника», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДЬР, розташованого у м.Львові за оперативного супроводу внутрішньої безпеки у Волинській області ГУ ВБ СБУ під процесуальним керівництвом львівських прокурорів.

У разі доведення вини фігурантам загрожуватиме від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: