На Донбасі російські найманці двічі відкрили вогонь, - штаб

оос3
Фото ілюстративне

Станом на 17.00 середи, 16 вересня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. 

Про це повідомили в пресслужбі штабу операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби, 16 вересня, у районах відповідальності наших бригад зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу населеного пункту Катеринівка збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь, здійснивши неприцільний постріл із підствольного гранатомета. А неподалік Водяного противник випустив п’ять провокаційних черг зі стрілецької зброї.
Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, у районі населеного пункту Новотошківське унаслідок необережного поводження з гранатою загинув один український воїн — 29-річний військовий з міста Яворів на Львівщині Роман Червінський.

У вівторок, 15 вересня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Зокрема, неподалік Причепилівки ворожі підрозділи порушили режим припинення вогню, відкривши неприцільний постріл з підствольного гранатомета в бік наших позицій. Вогнева провокація не становила загрози для українських військовослужбовців, тому зброя у відповідь не застосовувалася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: