На участь у Громадському бюджеті Львова 2020 надійшло 240 проектів

гром проекти

15 вересня, завершився прийом проектів на Громадський бюджет Львова. На участь у Громадському бюджеті надійшло 240 проектів на суму понад 231 млн грн. Як наголосив міський голова Львова Андрій Садовий, голосування за проекти відбуватиметься з 1 до 15 листопада, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Маємо новий рекорд. Цього року на Громадський бюджет Львова подали 240 проектів.

Дякую за вашу активність! Ви робите наше місто кращим. Голосування триватиме з 1 до 15 листопада. Бажаю успіхів!», — написав у себе на сторінці у мережі Fаcebook мер Львова.

«До 15 вересня тривала подача проектів на Громадський бюджет. Так, надійшло 240 проектів на загальну суму понад 231 млн грн. З них 188 малих — вартість від 50 до 600 тис грн, і маємо 52 великих проекти — вартість до 3 млн грн.

Зараз проекти пройдуть технічну оцінку, після чого будуть виставлені на голосування. Голосування триватиме з 1 по 15 листопада. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2021 році. На їх втілення перебачено у міському бюджеті 58 млн грн. Відзначу, що місто 100% фінансує реалізацію проектів", — повідомив Орест Файфурка, начальник відділу громадського партнерства.

У Львівській міській раді нагадують, що цього року подавати та голосувати за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: