ProZorro інтегрувалося з Держказначейством

novovvedennya-sistema-elektronnih-zakupivel-prozoro-spriyaye-ekonomiyi-koshtiv-18-01-2016
ProZorro / reaction.org.ua

Система електронних публічних закупівель ProZorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України (ДКСУ).

Таке повідомлення розміщено на порталі ProZorro.

Після того, як казначейство проводить платежі за зареєстрованими договорами, інформація про такі оплати передається до ProZorro та відображається безпосередньо на сторінці закупівлі.

Обмін інформацією між ДКСУ та ProZorro відбувається в безпечному режимі та на основі даних розпорядників бюджетних коштів.

«Інтеграція з Держказначейством дасть змогу підприємцям пересвідчитись, наскільки добре та чи інша установа платить за своїми зобов'язаннями. Крім того, відтепер небайдужі громадяни зможуть перевірити наявність оплат у резонансних закупівлях безпосередньо на порталі ProZorro», — зазначає гендиректор ДП «Прозорро» Василь Задворний.

Побачити інформацію про оплати можна для всіх процедур закупівель, в яких договір було укладено від 1 вересня 2020 року.

Нагадуємо, що торік ДП «Розпорядник бюджетних коштів» вже інтегрувалося з реєстром податкової служби, аби інформацію про податкову заборгованість можна було автоматично перевірити в системі.

На черзі — надання можливості для бізнесу та громадян подавати онлайн-скарги про порушення в закупівлях безпосередньо до Державної аудиторської служби, яка буде зобов`язана відповісти на звернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: