У ліцеї «Сихівський» більшість класів перевели на дистанційне навчання через COVID-19

школа5
фото ілюстративне

З вівторка, 15 вересня, більшість класів ліцею «Сихівський» на 2 тижні переведені на дистанційне навчання, у зв’язку з великою кількістю хворих вчителів. У багатьох з них підтвердився COVID-19, тому старшу школу закрили на карантин.

Як пояснили в управлінні освіти Львівської міської ради, з 15 до 28 вересня включно учні 5−11 класів ліцею «Сихівський» навчатимуться дистанційно. Натомість учні молодшої школи продовжують відвідувати навчальний заклад, адже їхні уроки проходять в окремому корпусі.

Додамо, що ще у 21 школі Львова на карантин пішло по 1−2 класи: у 17 навчальних закладах призупинили офлайн-навчання через хвороби учнів, ще у 4 — класи перейшли на дистанційне навчання через хвороби працівників.

Нагадуємо, станом на ранок середи, 16 вересня у Львові та на Львівщині зафіксовано 17 тисяч 430 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

У всіх школах Пустомитівського та Перемишлянського районів Львівщини, а це 53 навчальні заклади, запровадили карантин до 28 вересня у зв'язку з тим, що в населених пунктах діє «червона зона» карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: