Вчора у Львові стались дві ДТП за участю дітей

дтп66
Фото ілюстративне

15 вересня внаслідок ДТП постраждали двоє дітей. Про це повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

15 вересня внаслідок ДТП постраждали двоє дітей. Їх з переломами доправили у лікувальні заклади Львова. Про це повідомляють у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Одна дорожньо-транспортна пригода сталась 15 вересня о 16:25 год. у м. Львові, по вул. Зарицьких, 2. Водій автомобіля «Мазда 6», мешканець м. Львова 1982 року народження, рухаючись на пішохідному переході, не надав перевагу в русі пішоходу та скоїв наїзд на мешканця м. Львова 2013 року народження. Дитину було госпіталізовано у МДКЛ із діагнозом - закритий перелом правої променевої кістки в нижній третині зі зміщенням фрагментів, забій м’яких тканин носа».

Ще одна ДТП сталась 15 вересня о 09:00 год.у м. Винники, по вул. Галицька. Водій, який був також на авто «Мазда 6», мешканець м.Львова 1982 року народження, скоїв наїзд на пішохода (дитину 2008 року народження). Дитина була госпіталізована у травматичне відділення Львівської ОДКЛ «Охмадит» із діагнозом - відкритий перелом кісток правої гомілки».

Причини та обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: