Як у Львові вітали з професійним святом рятувальників (фото)

IMG_8058

Сьогодні, 16 вересня у Головному управлінні ДСНС у Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня рятувальника.

Сьогодні, 16 вересня у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня рятувальника.

Подяками голови облдержадміністрації, Почесними грамотами та цінними подарунками «Від голови облдержадміністрації, також грамотами Львівської обласної ради, нагородами Львівської обласної ради «Подяка обласної ради» , цінними подарунками та Подякою міського голови;  нагрудним знаком «Кращий працівник МВС» із занесенням імені на дошку пошани МВС України, Подякою МВС України;  Нагрудним знаком ДСНС України та спеціальними званнями були нагородженні кращі працівники підрозділів області, які блискуче виконували професійні задачі, проявили героїзм та безстрашність у виконанні службових обов’язків.

Також відбулась передача прапора Державної служби України з надзвичайних ситуацій до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Участь в урочистостях прийняли: настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ - отець Тарас МИХАЛЬЧУК, голова Львівської обласної державної адміністрації - Максим Козицький, Перший заступник голови Львівської обласної ради - Богдан Гагалюк та міський голова міста Львова - Андрій Садовий.

 

День рятувальника - свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: