У Львові розшукали чотирирічну дівчинку, про місцезнаходження якої забула п'яна мати

дитина
Фото ілюстративне

У Львові поліцейські розшукали «безвісно зниклу» чотирирічну дівчинку в дитячому садочку. Виявилось, що мати, яка перебувала в алкогольному сп'янінні, забула, де перебуває її донька.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції Львівської області.

«Сьогодні, 17 вересня, близько 12.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 34-річної львів’янки про те, що на вулиці Шпитальній у Львові безвісно зникла її чотирирічна донька», - йдеться у повідомленні.

За словами матері, вона на кілька хвилин відволіклась та втратила дівчинку з поля зору, коли та каталась на самокаті. Жінка помітила відсутність дитини та спершу намагалась розшукати її самостійно, а коли це їй не вдалось - звернулась за допомогою у поліцію.

Фото: ГУ поліції у Львівській області.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції, до розшуку дівчинки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Невдовзі правоохоронці розшукали дитину – весь цей час вона перебувала у дитячому садку, куди зранку її привели батьки. На момент виявлення дівчинка спала у своєму ліжечку в дитячій групі.

З матір’ю, у якої були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, поліцейські провели профілактичну бесіду, окрім того, на неї складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - накладання штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: