Поліція затримала підозрюваного в нападі на Балуха

wZk4-6VIMwYLNum1sf79sTi17i3sNc2-696x464

Поліція Києва затримала підозрюваного у нападі на колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха в ніч на 8 вересня. про це повідомляють в Управлінні комунікації Національної поліції України.

Поліція Києва затримала підозрюваного у нападі на колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха в ніч на 8 вересня. Про це повідомляють в Управлінні комунікації Національної поліції України.

Поліція повідомляє, що Балух разом із друзями відзначали річницю звільнення з полону у ресторані «Козак». Близько півночі Володимир вийшов із закладу і попрямував до ресторану «Edem».

Там у нього виник конфлікт із невідомим. Чоловік вдарив його ногою - Балух впав і втратив свідомість. Після цього зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу. Вранці Балуха госпіталізували у лікарню.

18 вересня зловмисника затримали – це місцевий мешканець 1988 року народження. З’ясувалося, що він прийшов в гості до знайомого, який працює охоронцем в одному із ресторанів.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: