Унаслідок зіткнення автівок на Пустомитівщині постраждало троє осіб

119894156_4924312764275756_305118288571312511_o
Фото: поліція Львівської області

У четвер, 17 вересня, близько 20.50 на автодорозі «Тернопіль-Львів» у селі Підгірне Пустомитівського району сталось дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Унаслідок зіткнення постраждало троє осіб.

Як попередньо встановили правоохоронці поліції Львівської області, водій автомобіля «Рено Меган», 23-річний мешканець Тернопільської області, здійснював обгін автопоїзда «Мерседес» з напівпричепом, яким керував 26-річний мешканець Івано-Франківщини.

Під час маневру водій легковика не врахував дорожню обстановку та скоїв зіткнення з автомобілем «Нісан», який рухався назустріч, під керуванням 19-річного львів’янина, а після цього по інерції зіткнувся з автопоїздом, який обганяв.

Унаслідок ДТП водій «Рено» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Травмовані також водій «Нісана» та його 19-річний пасажир, житель Львова.

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження: максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: