У Львові помер ще один безпритульний, якого побили підлітки

image

Помер 64-річний безхатько, якого 12 вересня у Львові жорстоко побили двоє юнаків. Він перебував у реанімації Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у важкому стані. Чоловік став уже другою жертвою цього злочину. Підліткам, які знущалися над безпритульними, тепер загрожує довічне ув'язнення.

За словами завідувачки відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Наталії Матолінець, чоловік помер минулої п’ятниці, вночі. Шансів одужати у нього практично не було, - йдеться на ZAXID.NET.

«У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню із крововиливом у мозок, травма тулуба, множинні забійні вогнища по всьому тілу, перелом руки. Він був у глибокій комі на штучній вентиляції легень», – розповіла Наталія Матолінець.

Нагадаємо, що 12 вересня, у закинутій будівлі на вул.Б. Хмельницького знайшли жорстоко побитих двох безпритульних. Один з постраждалих – 70-річний чоловік від отриманих травм помер відразу , а 64-річний чоловік опинився в реанімації.

Слідчими було встановлено, що до злочину причетні двоє підлітків, які протягом декількох днів знущались та били безпритульних, вимагаючи у них гроші. Насилля над безпритульними злочинці записали на відео. Записи були вилучені правоохоронцями як доказ. Тепер за подвійне убивство підліткам загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Читайте також: На Львівщині перекинувся квадроцикл – травмована пасажирка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: