У Львові затримали наркоторговця (фото)

zatrimali
фото ілюстративне, з вільних джерел

У Львові затримали 27-річного чоловіка під час збуту «метадону» на території Шевченківського району в понеділок, 21 вересня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, слідчими Шевченківського відділу поліції, при оперативному супроводі фахівців УБН Львівської області ДБН Нацполіції України, в порядку ст.208 КПК України, затримано львів’янина за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Під час обшуків у фігуранта вилучено: чотири згортки із речовиною зеленого кольору рослинного походження, електронну вагу, таблетки, коробку та фольгові і паперові згортки із білою кристалічною речовиною, мобільний телефон із сім-картками, чорнові записи та понад 1600 гривень, серед яких передоплата за наркотичний засіб.

На цей час тривають першочергові слідчі дії.

Правоохоронці встановлюють обставини кримінального правопорушення, готують повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, що такі дії караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: