На волонтерів «Громадянської позиції» скоєно напад

напад1

На волонтерів «Громадянської позиції» скоєно напад. Тілесні ушкодження, психологічний стрес та матеріальні втрати – наслідки вчорашнього нападу.

Інцидент стався вчора, 21 вересня, в Привокзальному районі Львова, поблизу костелу Ольги і Єлизавети.

«До намету, в якому працювало двоє наших волонтерок зайшли двоє невідомих. На прохання вийти – нуль реакції, тільки нецензурна лексика. Дівчата перелякались. Зрозуміло, що дати собі раду із двома чоловіками на підпитку, вони не могли. На захист волонтерок став водій, який приїхав, власне за наметом. На нього було скоєно напад, внаслідок якого він отримав тілесні ушкодження. Постраждав також його автомобіль. Зараз з цими провокаторами розбирається поліція», - розповідає Анатолій Петрінко, відповідальний за польову і агітаційну роботу ЛОО ПП «Громадянська позиція».

Відповідна заява скерована у Галицький райвідділ міліції. За словами координатора партії «Громадянська позиція» Володимира Гірняка, це не перший випадок нападу на волонтерів.

«Ми розповідаємо про людей, які доклалися до того, щоб життя міста стало іншим, кращим. У наметах стоять плазми, які показують відповідний контент. Кілька із них вже пошкоджено невідомими провокаторами. Благо, раніше не страждали люди. Вчорашній випадок – це вже явно перебор! Постраждав наш водій, дівчата шоковані – дуже перелякались. Ми так цього не залишимо. Ця провокація однозначно отримає відповідну правову оцінку. Тримаю це на контролі», - прокоментував напад Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: