Зростання ВВП на рівні 4,7% наступного року є абсолютно реальним, - Шмигаль

b92c531-vvp

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вважає, що зростання ВВП на рівні 4,7%, яке закладене у проєкті закону про державний бюджет на 2021 рік, є абсолютно реальним у наступному році.

Про це він сказав у вечірньому ефірі телеканалу «Україна».

«Сьогодні вже є зростання у третьому кварталі. Ми очікуємо, що у четвертому буде також і в наступному році, зважаючи на ці тенденції, ми дуже уважно їх прораховували разом з нашими міжнародними партнерами, ми дивимося на аналітику та макропрогнози міжнародних організацій і розуміємо, що 4,6% зростання ВВП – це абсолютно реальний прогноз, враховуючи сьогоднішню базу», – сказав Шмигаль.

Прем’єр вже не вперше наголошує, що проєкт державного бюджету на 2021 рік, який уряд вніс на розгляд Верховної Ради, є збалансованим та відповідає конкретним викликам сьогодення.

Нагадуємо, Кабінет міністрів погодив на позачерговому засіданні у понеділок проєкт державного бюджету на 2021 рік. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль раніше заявляв, що у проєкті передбачено 4,7% зростання ВВП, до 6% – плановий дефіцит бюджету, курс – до 29 грн за 1 долар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: