Сергія Наумова затвердили главою Ощадбанку

7d34c33aaef49c979976e137f06d5d66_XL
Фото: Фінансовий клуб

У вівторок, 22 вересня, Національний банк України погодив кандидатуру Сергія Наумова на посаду голови правління державного Ощадбанку. Рішення ухвалено за результатами розгляду пакета документів та співбесіди, проведеної правлінням Національного банку.

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

У березні 2020 року був оголошений конкурс на голову правління Ощадбанку, але на початку травня його скасували та оголосили новий.

Глава Ощадбанку Андрій Пишний вирішив не брати участь у конкурсі. У фінал вийшли п'ять кандидатів: Геннадій Хелемський — керівник одного з департаментів Укргазбанку, Галина Пахачук — заступник голови Приватбанку, Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку, Антон Тютюн — заступник голови в Ощадбанку, Сергій Магдич — заступник ПУМБу.

18 червня стало відомо, що у конкурсі на голову правління Ощадбанку переміг чинний глава Піреус Банку Сергій Наумов.

24 червня перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова заявила, що Нацбанк вітає завершення конкурсу на посаду нового глави Ощадбанку та вважає його таким, що відбувся.

Пізніше Печерський суд заблокував призначення Сергія Наумова головою правління державного Ощадбанку за позовом одного з учасників конкурсу Геннадія Хелемського.

15 вересня Печерський суд скасував свій вердикт про припинення рішення наглядової ради Ощадбанку про визнання Сергія Наумова переможцем конкурсу на посаду голови правління банку.

Нагадуємо, Сергій Наумов з вересня 2014 року обіймає посаду голови правління «Піреус Банку МКБ». Раніше він очолював Укрсиббанк, згодом — Правекс Банк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: