Львів'янка придумала «схему» для розповсюдження наркотиків: сьогодні їх затримали (фото)

120124682_4956327931074239_7871739755340643647_o
Фото: пресслужба поліції Львівської області

Слідчі повідомили про підозру організаторці та учасникам злочинної групи, причетним до розповсюдження «метадону» у Львові.

Як повідомили у Головному управлінні поліції Львівської області, зловмисники мали чітко розподілені обов’язки та «працювали» з дотриманням заходів конспірації.

Організаторка групи – 36-річна львів’янка та її спільники, 41-річний житель міста Дубляни та мешканець Львова віком 30 років, причетні до розповсюдження та збуту наркотичної речовини «метадон» у Львові.

Фото: поліція Львівської області

Правоохоронці задокументували сім епізодів незаконної діяльності зловмисників, під час яких вони реалізували 67 грамів наркотичної речовини загальною вартістю більше 110 тисяч гривень.

Учасники злочинної групи мали чітко розподілені обов’язки, «працювали» з дотриманням заходів конспірації, проте, завдяки спільній та злагодженій роботі правоохоронців, їх вдалось викрити.

Слідчі повідомили організаторці та учасникам злочинного угрупування про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинених організованою групою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадуємо, не так давно з’ясувалось, що у Львові поліція викрила групу осіб, які організували у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Ґжицького нарколабораторію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: