У домі селищного голови Брюхович проводять обшуки

a2

У будинку дружини селищного голови Брюхович Володимира Доманського на вулиці Солов’їній проводять обшуки. На момент публікації офіційно у Військовій прокуратурі Західного регіону відмовились коментувати цей факт, пояснюючи тим, що тривають слідчі дії. Наразі там обіцяють опублікувати інформацію пізніше.

Факт обшуку підтвердили також в Брюховицькій селищній раді та прес-службі СБУ, - пише ZAXID.NET.

Будинок на вулиці Солов’їній в смт. Брюховичі, де проводять обшук, належить дружині Володимира Доманського Катерині Доманській. Згідно з інформацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, вона стала його одноосібною власницею в березні 2020 року. При цьому декларація про готовність об’єкта до експлуатації була підписана ще у січні 2019 року.

Катерина Доманська також є власницею земельною ділянки площею 0,05 га, на якій розташовано будинок, з 2018 році. При цьому в декларації Володимира Доманського власність дружини на цю ділянку не відображена. Він задекларував лише спільну з дружиною власність на квартиру в Брюховичах площею 81 кв. м, її магазин та свою частку у власності невеликого будинку у селі Воля-Гомулецька.
Крім того, Доманській володіє ювелірними виробами на 0,9 млн грн. А щодо автомобілів, то в декларації зазначено лише автомобіль дружини Mersedes 2005 року випуску.

У 2017 році Володимиру Доманському спалили два автомобілі: Toyota Land Cruiser і Suzuki Grand Vitara, які запарковані на вулиці біля житлового будинку на вул. Львівській, 33. Ці авто не були вказані в його декларації. Тоді він пояснив, що з дружиною користується автомобілями, які належать його другові, який живе поруч. Назвати прізвище друга Доманський не захотів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: