У Львові відбудеться Форум ветеранОК

1

Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб» організовує форум, що відбудеться 26-27 вересня та збере понад 30 ветеранок зі всієї України.

Метою заходу є згуртування жінок, які пройшли війну, а тепер повертаються до звичного життя та долають проблеми, пов'язані з самореалізацією, комунікацією, психологічною реабілітацією, питаннями у сфері гінекології та репродуктивності.

Голова Першого жіночого ветеранського простору «Рехаб» Марія Петришин зауважила: «Ми будемо мати дуже насичену і нестандартну програму. Наприклад, у панелі щодо самореалізації серед гостей – шоумен Стас Стадницький і Ірина Царук, яка, незважаючи на прикутість до інвалідного візка, реалізувала себе. Дівчатам буде цікаво довідатися історію їхньої самореалізації і надихнутися. Також буде кілька спікерок-ветеранок, які започаткували успішну власну справу і є прикладом для інших. Будуть бесіди з відомими жінками-лідерками, які поділилися репептом згуртування товариств. Окрему увагу ми приділяємо питанням репродуктології та гінекології, оскільки це велика проблема для ветеранок. І для цього організована окрема велика панель».

Важливо, що за рік роботи простору вдалося допомогти більше ніж 25 жінкам, які пройшли війну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: