Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк продаватимуть газ населенню, - Нафтогаз

газ4
Фото ілюстративне

Нафтогаз веде переговори з Укрпоштою, а також з державними ПриватБанком і Ощадбанком про використання мережі їхніх відділень як контакт-центрів для тих українців, які волітимуть купувати газ у Нафтогазу.

Про це розповіла в коментарі UBR.ua директор із взаємодії з органами державної влади НАК «Нафтогаз» Олена Осмоловська.

Вона уточнила, що для тих споживачів, які побажають купувати газ безпосередньо у Нафтогазу, підключитися до нового постачальника можна буде легко, достатньо відправити копії необхідних документів, завантаживши на сайт НАКу.

Проблему відсутності мережі своїх контакт-центрів, необхідних для обслуговування широких верств населення, Нафтогаз планує вирішити кардинальним способом – підключивши до обслуговування державні банки і Укрпошту, які мають найбільш розгалужені мережі відділень по країні.

–Ми вважаємо, що немає необхідності вкладати великі кошти, тим більше зараз, в кризу, відволікати кошти на відкриття окремих сервісних центрів. Вже є кілька компаній, у яких є велика роздрібна мережа, де вони спілкуються з клієнтами. Вони просто можуть розширити перелік своїх послуг також на газ», – говорить Осмоловська.

Вона уподібнює цю майбутню мережу Нафтогазу до мережі супермаркетів, в які виробник ставить своє «молоко», тільки в цьому випадку буде продаватися газ.

«Це дистрибуційна мережа. Ви можете, якщо, наприклад, виробляєте молоко, відкрити свій магазинчик, де продаєте тільки фермерське молоко, а можете це молоко поставляти в ті ж мережі супермаркетів, наприклад. У нашому випадку це вибір між відкриттям власних магазинчиків або підписанням великого контракту з мережею супермаркетів по всій країні і ставити на поличку нашу “пляшку з молоком», розповідає Осмоловська.

За її словами, подібні переговори поки ще неофіційно ведуться з такими банками, як державні ПриватБанк і Ощадбанк, а також з Укрпоштою, які мають велику мережу відділень по країні, і цю мережу Нафтогаз має намір використовувати під свої сервісні центри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: