З понеділка трамвай № 1 курсуватиме за зміненим маршрутом: схема

фотоТрамвай
Фото ілюстративне

У зв'язку з капітальним ремонтом на вулиці Степана Бандери (від вул. Г. Чупринки до вул. Антоновича) у Львові, електротранспорт тимчасово курсуватиме за зміненими маршрутами.

Про це повідомили в пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Зокрема, з 28 вересня трамвай №1 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Гонти – вул. Підвальна – вул. Личаківська – Погулянка та у зворотному напрямку.

Окрім цього, на період завершення капітального ремонту на вулиці Шевченка, трамвайний маршрут №7 тимчасово не курсуватиме до травня 2021 року. Натомість на лінії маршруту курсуватиме трамвай №1 у кількості 8 одиниць рухомого складу. Інтервал руху становитиме 8 хв.

Зазначимо, виконавцем робіт капітального ремонту на вулиці Степана Бандери є ЛКП «Львівавтодор». За словами мера міста Андрія Садового, цю ділянку планують завершити до кінця року.

Додамо також, що проєктом ремонту вулиці передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та на окремих ділянках велосипедних доріжок тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: