Сьогодні у Львові оголошено день жалоби в пам`ять про загиблих на Харківщині

147754-dbbde996
Фото: ЛМР

Відповідно до розпорядження міського голови Львова Андрія Садового, завтра у Львові буде оголошено день жалоби у пам'ять про загиблих у катастрофі на Харківщині.

Відповідно до розпорядження міського голови Львова Андрія Садового, сьогодні у Львові оголошено день жалоби у пам'ять про загиблих у катастрофі на Харківщині.

Львівська міська рада просить мешканців утриматись від святкових та розважальних заходів, інформує пресслужба ЛМР.

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про оголошення у місті Львові 26 вересня 2020 року днем жалоби за померлими в наслідок падіння військового літака у Харківській області.

Відтак, на знак скорботи за померлими в наслідок падіння військового літака у Харківській області буде приспущено Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних будівлях міста Львова, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня поблизу Чугуєва, що на Харківщині, під час навчальних польотів впав військовий літак АН-26.

Вчора в МВС повідомили, що на борту літака перебувало 23 особи (5 членів екіпажу та 18 курсантів). Станом на 21:45 18 загиблих та двоє тяжко поранених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: